Homayun Alizay

Share to Multiply

Ik kan mij de dag nog herinneren dat ik mijn eerste computer met Windows 95 uitgepakt heb. Het beeldscherm was even zwaar als mijzelf en mijn dag kon niet meer stuk. Sindsdien besteed ik iedere dag tijd om mijn kennis op het gebied van technische apparaten te verrijken en sinds 1998 is mijn passie voor het Internet zich gaan ontwikkelen. Sindsdien is er geen dag voorbij gegaan dat ik niet mijn kennis aan het verbreden was via het Internet.

Zodoende heb ik in opdracht mijn eerste website in 2003 gemaakt en ben mij hierin steeds verder gaan verdiepen. In 2009 na mijn studie Multimedia Design & Communicatie heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken en ben als ondernemer de markt opgegaan. In tien jaar tijd heb ik veel kunnen leren en geweldige ervaringen mee mogen maken. Uiteraard heb ik ook als ondernemer bepaalde fouten gemaakt, maar kijk er met een glimlach op terug want van de fouten heb ik kunnen leren en mijzelf op het vakgebied beter kunnen specialiseren.

Mijn creativiteit raak ik in het ontwerpen kwijt en mijn ervaring en kennis deel ik graag met je en zet ze voor je in om de groei van je onderneming te bevorderen. Dit doe ik uiteraard met mijn team en het inschakelen van de bedrijven waarmee ik samenwerk.